Het assortiment

qwic-elektrische-fiets-samen
 

Het assortiment in de winkel bestaat voornamelijk uit fietsen voor dagelijks gebruik en recreatie: Stadsfietsen, recreatiefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Met zorg hebben wij gekozen voor betrouwbare fietsen van de merken Qwic, Victoria en Prolithium. Bij het maken van de juiste keuze helpen wij u graag. Daarvoor nemen we graag de tijd en begrijpen wij het belang van de ervaring. U bent daarom van harte welkom voor advies op maat of om te komen proefrijden.

Brompton

Een Brompton vouwfiets is een fiets apart. Deze fiets met zijn kleine wielen doet in fietscomfort nauwelijks onder voor een fiets met standaard wielmaat. Het gemak waarmee de fiets in-en uitgevouwen kan worden is een feest voor iedere forens. Daarnaast leent een Brompton zich prima voor recreatief gebruik. In een handomdraai ligt de vouwfiets in de kofferbak en maakt u de tour die u wilt maken op precies díe plek waar u wilt fietsen. Brompton weet kwaliteit en eenvoud subliem te combineren.

 
brompton-vouwfiets-tafel

Elektrische bakfiets

urban-arrow-elektrische-bakfiets-post
 

Het gemak van een bakfiets gecombineerd met de luxe van elektrische ondersteuning; wie wordt daar nou niet blij van? Urban Arrow heeft drie type bakfietsen ontwikkeld; de Family, de Shorty en de Cargo. In de ruime bak van de Family kunnen met gemak drie kinderen worden meegenomen, terwijl de Shorty en de Cargo zeer goed geschikt zijn voor vervoer van boodschappen of andere goederen. Urban Arrow is een zeer hoogwaardige bakfiets waar u als consument met vertrouwen op weg kunt fietsen. Wees welkom een proefrit te maken op onze 'test Family'.