Corona-maatregelen en lockdown vanaf 15 december 2020

Onze werkplaats mag open blijven. Onze winkel moet sluiten. Concreet betekent dit dat u uw fietsen kunt halen en brengen voor onderhoud en reparatie.

Wij handelen zaken zoveel als mogelijk aan de deur af. Klanten met vitale beroepen krijgen voorrang.

Als u liever heeft dat wij u fiets ophalen en/of brengen, dan kan dat ook. Bel ons maar even op 072-2100260 of 06 5354 7155. U kunt ons uiteraard ook bellen wanneer u iets had willen aanschaffen. We vinden samen vast een oplossing. Klanten met vitale beroepen krijgen voorrang.

De ideale elektrische fiets

Het Amsterdamse merk Qwic heeft zich vanaf de start gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het zaadje werd geplant tijdens een 7 maanden durende fietstocht van 10.000 km tussen Beiroet en Beijing. Vijf Nederlandse vrienden stortten zich vol overgave in dit fietsavontuur en keerden vol indrukken huiswaarts. Twee van die fietsers, beiden ingenieur, lieten zich inspireren tot het ontwerpen van de ideale elektrische fiets. Met de ontwikkeling van een duurzaam en persoonlijk transportmiddel wilden zij een bijdrage leveren aan schonere mobiliteit. En zo werd in 2004 het nieuwe merk Qwic geboren.

 
qwic-elektrische-fiets-lief

Aantrekkelijk plaatje

qwic-elektrische-fiets-vrouw
 

Het merk heeft grote stappen gezet in de 12 jaar dat ze op de markt is. Stappen die meer dan eens beloond zijn door de consument. Qwic weet haar technische kennis goed te combineren met een aantrekkelijk plaatje. De ruime keuze Qwic fietsen biedt de mogelijkheid om te gaan voor een midden, -voor, -of achtermotor. Geen keuze die vanaf papier te maken valt. Wat voor jou de beste fiets is, laat zich bepalen door jouw wensen. We nodigen je daarom van harte uit om te komen proefrijden.

Website Qwic: www.qwic.nl