Elk merk of type fiets is welkom

We nemen alle fietsen die onderhoud of reparatie nodig hebben aan. Welk merk of type het ook is en waar ze ook vandaan komen of gekocht zijn, zelfs als dat een bouwmarkt of een warenhuis was. Wij repareren in principe iedere fiets. De werkplaat is voorzien van de modernste gereedschappen en computeraansluitingen voor elektrische fietsen. Voor het eigen merk Qwic, maar ook voor Giant, Gazelle, Sparta, Batavus, Koga enzovoorts. Ook worden regelmatig opleidingen gevolgd. Paul Harder is dan ook gecertificeerd E-Bike specialist.

 

Advies op maat

 

Wij zien het als onze taak om u van passende adviezen te dienen.  Wij nemen graag de tijd om samen met u te kijken welke fiets het beste bij u past. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets, een stadsfiets, een vouwfiets of een mountainbike, u krijgt bij ons de tijd en de ruimte om helder te krijgen wat u wilt en te ervaren welke fiets u de beste keuze vindt.

Naast de elektrische fietsen, stadsfietsen en sportievere fietsen, hebben wij ook de elektrische bakfietsen van Urban Arrow en de vouwfietsen van Brompton in ons assortiment. Beide merken staan garant voor hoge kwaliteit fietsen die met zorg en aandacht zijn ontwikkeld. Een proefrit op een van deze fietsen zou u zomaar kunnen verrassen!

Ombouwen naar een elektrische fiets

Wij kunnen iedere fiets ombouwen naar een elektrische fiets. Onze fabrikant R.A.T. Holland levert diverse ombouwsets waarmee wij van elke bestaande fiets een E-bike kunnen maken. Samen met de klant zoeken we de perfecte oplossing, rekening houdend met de wensen, behoeftes en het budget. Kom gerust langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Openingstijden

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag: 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Paul Harder

Paul is op z'n 6de begonnen met fietsen poetsen voor 25 cent in de fietsenzaak van zijn ouders. In 1982 nam Paul de fietsenwinkel in de Augustijnsteeg over. In 1986 volgde een verhuizing naar de Koorstraat en in 2002 een verhuizing naar de Laat. Na een aantal jaren wilde Paul zich op een andere manier ontwikkelen en in 2007 verkocht hij zijn bedrijf. De jaren die volgde heeft hij onder meer ondernemers van fietsenwinkels aangesloten bij Profile de Fietsspecialist begeleidt en is hij is begonnen aan een studie marketing. Ook heeft hij de sales & marketing gedaan bij SKS, voor een Duits bedrijf dat onderdelen voor fietsen maakt en hij heeft de opstart van een garagebedrijf begeleidt. Het begon toch weer te kriebelen om weer als zelfstandige te beginnen. Deze keer staat hij er anders in dan eerder en met nog meer kennis in zijn rugzak.